Οι Ιερές Ομάδες


n1604546156_105643_9130

των Ελλήνων μαγικές, μυθικές, παραμυθένιες, Δελφικές, αφυπνιστικές,φτερωτά Πηγασικές, φαντασμιακές  και φαντασμαγορικές!

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

Κ. Χ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

 [M. Π.] Πως βλέπετε την Αναβίωση του Ελληνισμού;
Είναι απαραίτητο η ανθρωπότητα να κατανοήσει ότι αυτός ο ανεπανάληπτος Ελληνικός Πολιτισμός, που φώτισε την Οικουμένη , δημιουργήθηκε από άτομα από τα οποία η Θεά Αθηνά τους είχε βγάλει την αχλή από τα μάτια. Τότε δεν υπήρχε το «κλωτσοσκούφι» ή ποδόσφαιρο για να ξελιγώνονται όλοι , ούτε και οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης από τις Πολυεθνικές . Τότε υπήρχε το Μέτρον, το οποίον έδινε ο Απόλλων, μέσα από τις Μυστηριακές Λατρείες, όπως τα Ελευσίνια Μυστήρια. Στα Ελευσίνια Μυστήρια οι Μύστες έπαιρναν την Δεύτερη γέννησή τους και κατόπιν προχωρούσαν προς την Θέωση και στην Ελληνική Κοσμοθέαση.
Ας προσέξουν όμως οι σημερινοί άφρονες ηγέτες : «Υπάρχει κίνδυνος Κεραυνού ακόμα και εν αιθρία». Φανερά πια πολεμούν την Ελλάδα μέσω των υποστηρικτών τους, κτυπώντας τη ρίζα του έθνους μας, που δεν είναι άλλη από τη Γλώσσα, την Παιδεία. Προσπαθούν να διαφθείρουν τους νέους, την παράδοση, τις ελληνικές επιχειρήσεις και τον πολιτισμό μας. Το γενικό σχέδιο είναι να ρίξουν τα ελληνόπουλα στα πάσης φύσεως χημικά και ηθικά ναρκωτικά. Να μη γνωρίζουν που βρίσκονται γεωγραφικά. Να μη μαθαίνουν την πάνω από 45.000 ετών ιστορία του τόπου τους, που γέννησε την Έρευνα, την Αρετή, την Επιστήμη, την Φιλοσοφία, τις Τέχνες, τα Γράμματα και τον παγκόσμιο Πολιτισμό.
Θέλουν να μετατρέψουν τους πολυεπίπεδους φιλοσοφικά Δώδεκα Θεούς του Ολύμπου σε «Νεφιλίμ» και άλλου χαμηλού επιπέδου απαξιωτικά ευφυολογήματα και να σταματήσουν τη μεταλαμπάδευση πανάρχαιων αληθειών στον Ελληνισμό και την Ανθρωπότητα. Θέλουν να ναρκώσουν τα παιδιά μας με φθοροποιά και ανόητα αθλήματα και θεάματα ώστε να τα κάνουν να μην διαλογίζονται.
Η αναλγησία της επιστημονικής κοινότητας, των οσφιοκαμπτών «δασκάλων» και «καθηγητάδων» που το αντικείμενο τους είναι η Ιστορία, η Γεωγραφία, η Ανθρωπολογία, η Εθνολογία, των πνευματικών ταγών της δήθεν διανόησης, δεν έχει προηγούμενο. Εκεί γίνεται η μεγάλη παραχάραξη και παραπληροφόρηση . Η αρχή όμως και το θεμέλιο της παραπληροφόρησης και της φθοράς της ψυχής αρχίζει από την Ιουδαϊκή Βίβλο. Αυτά τεκμηριώνουν ότι ο Ελληνισμός έχει υποστεί αφόρητες επιθέσεις, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα, από τις ίδιες και άλλες πηγές. Η μόνη άμυνα γι’ αυτή την κατάσταση είναι οι Έλληνες να ξαναβρούν την παράδοσή τους, που είναι η Αυτογνωσία, η απόλυτη γνώση της οποίας είναι και πάλι εδώ. Το ‘Κρυφό Σχολειό’ ζει .

[M. Π.] Εκτιμάτε ότι υπάρχει κίνδυνος για την Πατρίδα μας τα προσεχή χρόνια;
[Κ.Χ.Κ.] Η «ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,» τους κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Είναι συνυπεύθυνοι στο έγκλημα που συντελείται εσκεμμένα τα τελευταία χρόνια με την λαθραία εισβολή των ξένων και την χαλάρωση του Νόμου. Είς τήν επομένη μάχη θά άνατρέψωμε καί τόν θίασο καί όλη την σαθρή σκηνή καί θά δώσωμε όστρακα έξωστρακισμού σέ δεκάδες Γραικύλους Σιωνιστές καί είς τούς προστατευόμενους των ξενολάγνους, Κοσσοβάρους, Τουρκολάγνους κλπ αύτοεποικιστές τής Πατρίδος μας καί δυνάστες μας. Όμως οι μεγαλύτεροι μισέλληνες και προδότες αυτού του έθνους είμαστε εμείς οι κατ’ όνομα «Έλληνες» που αδρανούμε.
Οι Έλληνες εξέπεσαν μόνο όταν έπαψαν να βγάζουν μεγάλους ηγέτες και αρίστους πολίτες. Οι σημερινοί ηγέτες , επειδή είναι σε αναντιστοιχία με τον Ελληνικό λαό , αδυνατούν να πάρουν το λαό που οδεύει προς την καταστροφή να την οδηγούσαν προς την ευημερία, την άνοδο και στην δόξα! Αντίθετα, αυτοί βλέπουν προς τα που πάει το ρεύμα και παρασύρονται απ’ αυτό , παριστάνοντας τους «ηγέτες» (απόρροια αυτής της λογικής και η εμετική θεωρία του δήθεν πολιτικού κόστους…) Ο Μέγας Αριστοτέλης εδίδαξε: «Λαός Λεόντων με επικεφαλής έλαφον είναι λαός ελαφιών και λαός ελαφιών με επικεφαλής Λέοντα είναι Λαός Λεόντων…»

[M. Π.] Βλέπετε Πισωγύρισμα στο Ρεύμα προς τον λεγόμενο «Επανελληνισμό»;
[Κ.Χ.Κ.] Το Ρεύμα δεν πάει πίσω. Το νερό έχει μπεί πλέον εις το αυλάκι…Όταν πρωτοβγήκαμε στον αγώνα αρχάς της δεκαετίας του 80′ είμαστε μια χούφτα . Τώρα είμαστε μια Στρατιά, η «ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ»
Κινούμεθα με ταχύτητες ασύλληπτες. Είμεθα πολλοί. Είμεθα Ένας . Είμεθα Παντού και πουθενά !!! ʼλλωστε μια παρουσία εδώ, υποδηλώνει, μια απουσία κάπου αλλού. Κινούμεθα ανάμεσα τους. Παρόλα αυτά ο Ηήρ(=αήρ) της Αθηνάς μας καθιστά άδηλους και απρόβλεπτους.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥΣ! Από «συγγραφείς», «δημοσιογράφους», εκδότες και πατριδοκάπηλους έχουν κυκλοφορήσει πολλά ψευδεπίγραφα πονήματα (;) και βιβλία δια των οποίων γίνεται μία ενσυνείδητη υπονόμευση(«προβοκάτσια») εις βάρος, όχι μόνο τής ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ, αλλά και τού ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και τής ΕΛΛΑΔΟΣ. Μακριά λοιπόν από θεοσοφισμούς, εσωτερισμούς, καμπάλες, τεκτονισμούς, πνευματισμούς, με ουφολογία και δρακοντολογία και αερολογία. Αυτά κάνουν κακό, όπως και η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ.

[M. Π.] Πόλλοί είναι αυτοί που μιλούν για την Σωτηρία του Ελληνισμού και της Ανθρωπότητος; Πως αντιλαμβάνεστε εσείς αυτή την έκφραση και πότε αναμένετε μια ανάταση των Ελλήνων;
[Κ.Χ.Κ.] Απορρίπτω την ευφάνταστη νοοτροπία ορισμένων αργόσχολων, ημιμαθών, αλλά και ματαιόδοξων Ελλαδιτών, οι οποίοι κολακεύονται από την ύπαρξη και δράση μιας «υπερφυσικής» (πλέον) ομάδος που θα τους σώσει με κάποιο θαύμα ή με μαγικό και αυτόματο τρόπο από την καθημερινή τους μιζέρια. Είναι περίπου 2.500 χρόνια από τότε που ο Σωκράτης είπε ότι οι Έλληνες πρέπει να ξαναγυρίσουν στην Αυτογνωσία, αλλά όλοι κάνουν ότι δεν ακούνε. ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ είμαστε όλοι εμείς οι Έλληνες/δες και εμείς θα σώσουμε τους εαυτούς μας. Η Αυτογνωσία μας είναι η Δεύτερη Γέννηση. Παράδειγμα ο κ. Ιπποκράτης Δάκογλου-που είχα την τιμή να τον γνωρίσω- ο οποίος αποκωδικοποίησε τον Μυστικό Κώδικα του Πυθαγόρα. Το ερώτημα είναι γιατί ο κώδικας αυτός κρατήθηκε μυστικός; Ο βίος των Πυθαγορείων μαρτυρεί γι’ αυτό. Τους Πυθαγόρειους τους κατέτρεξαν και ο Πυθαγόρας καταδιώχθηκε και πολλοί μαθητές του εθανατώθηκαν. Οι Πυθαγόρειοι επρέσβευαν την Αξιοκρατία , προτιμούσαν δε να δαγκώσουν την γλώσσα τους και να την κόψουν και να υποστούν οικτρά βασανιστήρια παρά να δώσουν την μυστική διδασκαλία στην δημοσιότητα, ν’ αποκαλύψουν την Ιεράν Τετρακτύν. Ο Πυθαγόρας και αρκετοί από τους μαθητές του είχαν την Δεύτερη Γέννησή τους και ευρίσκονταν σε κατάσταση Θέωσης, και ως εκ τούτου σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα συνειδητότητας. Αυτοί ζούσαν μία πολύ ευδαίμονα ζωή και οι απλοί άνθρωποι τους ζήλευαν και τους σκότωναν.
ΑΝ (τονίζω το αν) υπάρχει ακόμα και σήμερα αυτή η διεθνής ομάδα Ελλήνων επιστημόνων, διανοητών , δημοσιογράφων και επιχειρηματιών δεν επιθυμεί να αποκαλυφθεί κάτι που συνεπάγεται ότι:
1/ Ακόμα κι αν προβαίνει παρασκηνιακά σε παρεμβάσεις προς όφελος του Ελληνισμού, ενδιαφέρεται για την ουσία του αποτελέσματος και όχι για να αποκτήσει εύφημον μνεία και τα πνευματικά δικαιώματα (κάτι που θα υπονόμευε την επιχειρησιακή της ικανότητα).
2/ Τα πραγματικά μέλη τηρούν κάτι παραπάνω από σιωπή .
Ο Ελληνισμός πρέπει να άπαλλαγεί άπό τήν σιωνιστικο-αγγλική καταπίεση καί καταδίωξη καί νά ξαναποκτήσει καί άναπτύξει τίς πλουτοπαραγωγικές του καί πνευματικές του δυνάμεις. Κανείς άλλος δεν μπορεί να τον σώσει. Μόνον ο ευατός του .

[M. Π.] Τι Σημαίνει το Ζειν Ελληνικά;
[Κ.Χ.Κ.] Το Ζειν Ελληνικά σημαίνει:
1.Ότι δέχεσαι την αλήθεια που έρχεται μέσα από την φύση. Όχι την αλήθεια που φτιάχνει το μυαλό των ανθρώπων.
2.Ότι ζεις φυσικά, σύμφωνα με την ηθική της Γνώσης. Όχι με την ηθική της δεισιδαιμονίας και των προλήψεων.
3.Ότι αποθεώνεις την ομορφιά. Γιατί η ομορφιά είναι δυνατή σαν το νου σου και φθαρτή σαν τη σάρκα σου.
Και κυρίως αυτό. Ότι αγαπάς τον άνθρωπο. Πως αλλιώς! Ο άνθρωπος είναι το πιο τραγικό πλάσμα μέσα στο Σύμπαν.» (Λιαντίνης «Ελληνικά»)
Ποιος δικαιούται να είναι μέλος της «ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ»; Κατά τον αείμνηστο Έλληνα φιλόσοφο Λιαντίνη, αυτός που έχει τα εξής:
«Να μας είπούν (οι έλληνες) τί γνωρίζουν για την Αρχαία Ελλάδα. Ζητούμε γνώση σοβαρή και υποψιασμένη. Όχι φολκόρ και γραφικότητες. Γιατί γνώση της Ελλάδας είναι εκείνο που ξέρουμε να ζούμε κιόλας. Όχι δηλαδή ο Ηρακλής μωρό έπνιξε τα φίδια,ότι ο Αρχιμήδης εχάραζε κύκλους πάνω στην άμμο, ούτε το «ή τάν ή επί τάς»,», μέτρον άριστον» (όχι πάν),ο Μινώταυρος στην Κρήτη και το πιθάρι του Διογένη. Ούτε αν ξέρουν πώς ο φαλλός του Δία εγίνηκε κεραυνός και χτύπησε στους σχιστούς λειμώνες της Ολυμπιάδας για να γεννήσει στο Φίλιππο τον Αλέξανδρο. Τέτοια γνώση της κλασσικής Ελλάδας θα’ταν τουρισμός στην Τυνησία, φουστανέλα και το κόκκινο φέσι στην Μελβούρνη και στην 5η Λεωφόρο κατά τις εθνικές εορτές. ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΟΥΣΙΑΣ
Να μας ειπούνε δηλαδή αν έχουν ακουστά τα ονόματα Εμπεδοκλής, Αναξίμανδρος, Αριστόξενος ο Ταραντίνος, Διογένης ο Λαέρτιος, Αγελάδας,Λεύκιππος, Πυθαγόρας, Πυθέας που στον καιρό μας σημαίνουν Αινστάιν, Δαρβίνος, Μπετόβεν, Έγελος ,Μιχαήλ ʼγγελος, Μάξ Πλάνκ, Ροντέν, Κολόμβος.
Να μας μιλήσουν για κάποιους όρους σειράς και βάσης όπως ο σφαίρος στον Εμπεδοκλή,κενό στον Δημόκριτο, εκπύρωση στον Ηράκλειτο, μηδέν στον Παρμενίδη,κατηγορία στον Αριστοτέλη, τόνος στους Στωϊκούς.
Να μας ειπούν οι κάθε λογής Ελληνες επιστήμονες τί τους λέει η λέξη ψυχρά φλογί στον Πίνδαρο,μεταβάλλον αναπαύεται στον Ηράκλειτο, δακρυόεν γελάσασα στον Όμηρο, χαλεπώς μετεχείρισαν στον Θουκυδίδη.
Να μας ειπούνε πόσοι φιλόλογοι έχουν διαβάσει στο πρωτότυπο 3 διαλόγους του Πλάτωνα,2 Νεμεόνικους του Πινδάρου,την Ωδή στην Αρετή του Αριστοτέλη,έναν Ομηρικό Ύμνο (κι αυτό δεν είναι ραψωδία).Και για να μας πιάσει τεταρταίος και καλπάζουσα να μας ειπεί ποιός γνωρίζει και διδάσκει από τους προφεσσόρους στα πανεπιστήμια ότι οι 3 τραγικοί ποιητές μας στη βάση τους είναι φυσικοί επιστήμονες, ότι στην διάλεξη του για την αρετή ο Πλάτων έκαμε στους ακροατές του μάθημα γεωμετρίας. Ότι η Ακρόπολη των Αθηνών είναι δωρικό κι όχι ιωνικό καλλιτέχνημα. Ότι η διδασκαλία στο θέατρο ήταν κύρηγμα από άμβωνος. Ότι η θρησκεία των ελλήνων ήταν αισθητική προσέγγιση των φυσικών φαινομένων. Δεν νομίζω αναγνώστη μου ότι η έρευνά μας θα μας δώσει ποσοστά γνώσης και κατοχής σε βάθος του κλασσικού κόσμου από τους νεοέλληνες που να υπερβαίνουν τους 2 στους 1.000.
Τί φωνάζουμε τότε και φουσκώνουμε και χτυπάμε το κούτελο στο μάρμαρο ότι είμαστε Έλληνες; Για το θεό δηλαδή.Παράκρουση και παραφροσύνη. Δεν είναι τυχαίο που λέξεις ελληνικές όπως μουσική, θέατρο, οργασμός, φιλοσοφία, μαθηματικά, φυσική,γεωμετρία, δημοκρατία, πολιτική περάσανε σε όλες τις γλώσσες του ΟΗΕ σήμερα. Και με τις λέξεις αυτές ζούν και δηλώνουν τις βαθύτερες ουσίες του ανθρώπινου βίου τα δισεκατομμύρια του πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο που όχι μόνον ο πλανήτης αλλά και ο ουρανός το σύμπαν ολόκληρο είναι κατάσπαρτο με τις ελληνικές λέξεις και τα ελληνικά ονόματα και με ελληνικά γράμματα ονομάζουμε διεθνώς τους φωτεινότερους αστέρες κάθε αστερισμού. Όχι δεν είναι καθόλου τυχαίο. Εκείνο που είναι τυχαίο είναι πως ο λαός που κατοικεί σήμερα στη χώρα που παλαιά εκατοίκησαν οι Έλληνες ονομάζονται έλληνες»(Δ.Λιαντίνης «Γκέμμα» σελ 111)

[M. Π.] Ποιο θα έπρεπε κατά τη γνώμη σας να είναι το πρώτιστο καθήκον της ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ;
[Κ.Χ.Κ.] Η «ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ, » έχει ως προτεραιότητα να αφυπνίσει τα τους Έλληνες πατριώτες, ώστε να μην εφησυχάζουν και να μη σταματούν να εργάζονται για το προσωπικό τους καλό, αλλά και το συνολικό Καλό της Ανθρωπότητας. Κανείς δεν πρέπει να περιμένει την «»ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,» να τον σώσει με τα υποτιθέμενα διαστημόπλοιά της. Δεν πρέπει να περιμένει οντότητες από το διάστημα ή υπερκόσμιους σωτήρες, αλλά η δική του συμμετοχή στην διαφώτιση, στην αντίσταση και αντίδραση στα δρώμενα, στην εθελοντική προσφορά, να είναι αυτή που θα του δώσει τη λύτρωση. Η «ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,» αποκαλύπτεται μόνο σε εκείνους που έχουν φτάσει στο απαραίτητο επίπεδο ψυχο-πνευματικής συνειδητότητος για να την αντικρίσουν στην αληθινή της διάσταση. Δεν επιθυμεί οπαδούς και υποχείρια, αλλά άξιους, ελεύθερους και ανεξάρτητους συμπολεμιστές.
Η «ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ» επηρεάζει από τα παρασκήνια σημαντικές καταστάσεις , οι οποίες δεν είναι ορατές στο ευρύ κοινό. Τους καιρούς που θα ακολουθήσουν ασφαλώς θα κάνει την παρουσία της όλο και πιο αισθητή, αλλά και θα στηρίξει κάποιες προσεκτικά επιλεγμένες επώνυμες προσπάθειες. Τμήματα της δικτύωσής της θα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο φανερά, όχι όμως και ο εσωτερικός της κύκλος. Η πρόσφατη οικονομική κρίση και η έστω και φραστική αλλαγή στα κέντρα της διεθνούς εξουσίας και η απελευθέρωση μεγάλου πλήθους από την εξάρτηση των κομμάτων , τόσον στη χώρα μας όσο και αλλαχού είναι μια ένδειξη ότι η μεγάλη αλλαγή πλησιάζει. ‘Εσσεται γαρ ήμαρ’!!
Ταυτόχρονα γίνεται και θα γίνεται όλο και μεγαλύτερη προσπάθεια παραπληροφόρησης και παραπλάνησης της κοινής γνώμης από φερέφωνα του Κατεστημένου των «εκλεκτών» που θέλουν να γελοιοποιήσουν ή να καπηλευθούν το έργο της «ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ ». Αυτή η παραπλάνηση θα είναι εύκολο να εντοπιστεί από τους έχοντες γνώση, καθώς δεν θα εκπληρεί τις αξίες και τα ιδανικά που διέπουν αναγκαστικά όλα τα επίπεδα της δράσης της «»ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ» » Ήδη με την δράση του διαδικτύου έχει αρχίσει μια συστηματική πληροφόρηση και προσχώρηση των νέων στους κόλπους της «ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ» . Παράλληλα έχουμε εξουδετερώσει σε κάποιο βαθμό τα ελεγχόμενα από τους «εκλεκτούς» ΜΜΕ., τα οποία στην προσπάθεια τους να μην χάσουν την τηλεθέαση αρχίζουν δειλά-δειλά και παρουσιάζουν κάποιες από τις θέσεις της «ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ».
Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη, με το προσωπείο μιας «παγκόσμιας κρίσης», όπως και οι δολοφονικές πράξεις λαών επί λαών στη Μέση Ανατολή και αλλού, δεν είναι παρά οι τελευταίες απέλπιδες τρομοκρατικές προσπάθειες της αποτυχημένης «Νέας Τάξης» που καταρρέει, ώστε να αποδείξει την ισχύ και την αναγκαιότητά της. Είναι οι τελευταίοι σφαδασμοί του «Όφεως» της Στέππας και Ερήμου, πριν πεθάνει. Η κατάλυση της δύναμής του είναι δεδομένη και άμεση. Γι’ αυτό ζητάμε να μπουν όλοι στον αγώνα, γιατί η επερχόμενη φοβερή «Μητέρα των Κρίσεων» απαιτεί το σύνολον των δυνάμεων και όχι μέρος αυτών.
Η τεχνολογία και η γνώση που έχει στην κατοχή της η «ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ » δεν είναι για συμβατικούς πολέμους και δεν θα στραφεί ποτέ ενάντια σε Ανθρώπους. Η δύναμη μας είναι ο Λόγος (η Ψυχή και το Πνεύμα). Αυτά τα Όπλα είναι πολύ πιο τρομερά. Αν όμως προκληθούμε και υποστούμε επίθεση θα γίνουμε «κεραυνοί» του Διός και παιδιά του Αρη Φοβερότερα και από τις βόμβες Υδρογόνου. Η ανθρωπότητα με δημοκρατικές διαδικασίες θα είχε ήδη μπεί προ πολλού στην Εποχή της Γνώσης , του Πολιτισμού και της Ειρηνικής Συμβίωσης . Η Νέα Τάξη κρατάει σκόπιμα την παρούσα ρευστή κατάσταση δια της βίας των όπλων , του φόβου, της τρομοκρατίας , του αστυνομικού κράτους και της υλικής εκμετάλλευσης και ανασφάλειας.

[M. Π.] Συν Αθηνά και Χείρα Κίνει… Πως την Εννοείτε;
[Κ.Χ.Κ.] Πρέπει να σεβαστούμε τους πολιτικούς, νομοθετικούς, δικαιοδοτικούς και δικαστικούς θεσμούς μας. ΟΜΩΣ! Ό σεβασμός μας σ’ αύτούς δέν φθάνει. Κι’ αύτοί οί θεσμοί θέλουν ύποστήριξη καί προστασία από τις δυνάμεις που τις επιβουλεύονται εντός και εκτός , χάριν της τυραννίας. Πρέπει λοιπόν με τον ψήφο μας να επιλέγουμε τα άριστα πρόσωπα που θα είναι θεματοφύλακες και όχι καταστροφείς και βιαστές των θεσμών . Να απομονώνουμε και δακτυλοδεικτούμε τους απάτριδες και ανθέλληνες. Πάντως άν οι θεσμοί δεν μπορούν να αυτοπροστατευθούν και να προστατέψουν την εδαφική μας ακεραιότητα, την εθνική μας ανεξαρτησία και κυριαρχία σύντομα θα πρέπει να υπάρξει άμεση αυτόβουλη αυτοοργάνωση και αυτοπροστασία των πολιτών. Νά δημιουργήσουμε όμάδες παθητικής αλλά και έ ν ε ρ γ η τ ι κ ής ΑΜΥΝΑΣ. Ό σεβασμός μας στους θεσμούς δέν φθάνει. Κι’ αύτοί οί θεσμοί θέλουν ύποστήριξη καί προστασία.Τήν πρώτη καί τήν δευτέρα προσφέρουν μόνο έθελοντές καί όχι τά τρωκτικά τού δημοσίου ταμείου. ΄Η τυπική ένταξις, τού Κοσσόβου, είς τήν Διεθνή Κοινότητα θά είναι ή άφετηρία ένος νέου κύκλου έκτεταμένου αιματοκυλίσματος καί καταστροφών σ΄όλες, καί όχι μόνο, τίς Χώρες τού Αίμου.
Έπίκεντρο, τού κύκλου τούτου, θά είναι ή πατρίδα μας ή όποία κινδυνεύει νά αίματοκυλισθεί καί καταστραφεί έκ τών έσω. Δήλαδή άπό τίς έντός αύτής ύπάρχουσες όργανωμένες καί πολύ καλά εξοπλισμένες συμμορίες ξένων και γνωστών-αγνώστων κουκουλοφόρων και αναρχικών , που θα έχουν την πολιτική στήριξη κομμάτων της εξουσίας , του παρακράτους και άλλων που σιτίζονται από τα «αργύρια» της διεθνούς συνωμοσίας.
Εμπρός, λοιπόν, κυρίως Έσεις οί νέοι είς τήν ήλικία Έλλήνες Πατριώτες, τό ταχύτερο δυνατό, συγκροτήσετε καί σχηματίσετε»ΟΜΑΔΕΣ ΕΨΙΛΟΝ» , Όμάδες ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, καί αύτοεφοδιασθείτε μέ τέλεια πνευματικά, ήθικά καί άλλα κατάλληλα όπλα(όπως λ.χ ένα Η/Υ).
Ο έχων ΩΤΑ ακούει και ΝΟΥΝ νοήτω. Εδώ καί τώρα έπιβάλλεται νά όργανωθούμε, νά δράσωμε -όταν έλθει η ώρα -συντεταγμένα καί αύτόβουλα με ανδρεία και σωφροσύνη , με ενθουσιασμό και πατριωτισμό.
Έλληνες μην εφησυχάζετε. Μη δέχεστε την ελεγχόμενη και επιβαλλόμενη «δημοκρατία του καναπέ και της τηλεόρασης». Μη δέχεστε αδιαμαρτύρητα την ωμή βία και την καταστροφή της πατρίδος μας και του πλανήτη άπραγοι.

Γρηγορείτε. Συσπειρωθείτε. Προβληματισθείτε. «Τοις κείνων ρήμμασι πειθόμενοι». «Οί καιροί ού μένετοι»
Αντισταθείτε, ατομικά και ομαδικά, σε κάθε τι το σκοτεινό και ύποπτο. Εσείς κρατάτε τα κλειδιά του μέλλοντος σας.
Εσείς είστε οι Υγιείς και Φωτεινοί απόγονοι και κληρονόμοι του Ελληνικού Πνεύματος.
«Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία»

από την ιστοσελίδα ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ

.

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΟΝ 

ομάδα Λεόντων Α-Ω

σημαια αν1

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s