Το «φως» του Σκότους


theeye

και οι άρχοντες των δακτυλιδιών της εξουσίας.

ΙΗΣΟΥΣ ΙΩΣΗΦ, ΤΟΥ ΗΛΙ, 24 ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΤ, ΤΟΥ ΛΕΥΙ ,ΤΟΥ ΜΕΛΧΙ, ΤΟΥ ΙΑΝΝΑ ,ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ, 25 ΤΟΥ ΜΑΤΤΑΘΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΜΩΣ, ΤΟΥ ΝΑΟΥΜ, ΤΟΥ ΕΣΛΙ, ΤΟΥ ΝΑΓΓΑΙ, 26 ΤΟΥ ΜΑΑΘ, ΤΟΥ ΜΑΤΤΑΘΙΟΥ, ΤΟΥ ΣΕΜΕΙ, ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ, ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ, 27 ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΤΟΥ ΡΗΣΑ, ΤΟΥ ΖΟΡΟΒΑΒΕΛ, ΤΟΥ ΣΑΛΑΘΙΗΛ ,ΤΟΥ ΝΗΡΙ, 28 ΤΟΥ ΜΕΛΧΙ, ΤΟΥ ΑΔΔΙ, ΤΟΥ ΚΩΣΑΜ, ΤΟΥ ΕΛΜΩΔΑΜ, ΤΟΥ ΗΡ, 29 ΤΟΥ ΙΩΣΗ, ΤΟΥ ΕΛΙΕΖΕΡ, ΤΟΥ ΙΩΡΕΙΜ, ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΤ, ΤΟΥ ΛΕΥΙ, 30 ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ, ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ, ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ, ΤΟΥ ΙΩΝΑΝ, ΤΟΥ ΕΛΙΑΚΕΙΜ, 31 ΤΟΥ ΜΕΛΕΑ, ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΝ, ΤΟΥ ΜΑΤΤΑΘΑ ,ΤΟΥ ΝΑΘΑΝ, ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ, 32 ΤΟΥ ΙΕΣΣΑΙ, ΤΟΥ ΩΒΗΔ ,ΤΟΥ ΒΟΟΖ, ΤΟΥ ΣΑΛΜΩΝ, ΤΟΥ ΝΑΑΣΣΩΝ, 33 ΤΟΥ ΑΜΙΝΑΔΑΒ ,ΤΟΥ ΑΡΑΜ, ΤΟΥ ΕΣΡΩΜ, ΤΟΥ ΦΑΡΕΣ ,ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ , 34 ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ ,ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ,ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΥ ΘΑΡΑ, ΤΟΥ ΝΑΧΩΡ, 35 ΤΟΥ ΣΕΡΟΥΧ ,ΤΟΥ ΡΑΓΑΥ, ΤΟΥ ΦΑΛΕΚ, ΤΟΥ ΕΒΕΡ, ΤΟΥ ΣΑΛΑ β 36 ΤΟΥ ΚΑΙΝΑΝ, ΤΟΥ ΑΡΦΑΞΑΔ ,ΤΟΥ ΣΗΜ ,ΤΟΥ ΝΩΕ, ΤΟΥ ΛΑΜΕΧ, 37 ΤΟΥ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑ, ΤΟΥ ΕΝΩΧ, ΤΟΥ ΙΑΡΕΔ, ΤΟΥ ΜΑΛΕΛΕΗΛ, ΤΟΥ ΚΑΙΝΑΝ, 38 ΤΟΥ ΕΝΩΣ, ΤΟΥ ΣΗΘ, ΤΟΥ ΑΔΑΜ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Η επιστολή ενός Έλληνα Ολύμπιου

Προς τους εκλεγμένους πολιτικούς

Αξιότιμοι κύριοι της πολιτικής και της Βουλής των τριακοσίων

 Σας αποστέλλω αυτή την επιστολή όχι διότι πιστεύω ότι έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με το παρακάτω θέμα, αλλά για να έχω τελέσει το καθήκον μου ως πολίτης.

Προ ημερών μετεφέρθη το “άγιο φως” με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο από το Ισραήλ, ενώ το συνόδευαν εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων και απενεμήθησαν τιμές αρχηγού κράτους. Στην συνέχεια μετεφέρθη το φως με αεροπλάνα και πολεμικά ελικόπτερα σε διάφορα μέρη της χώρας.

 Ερώτημα πρώτο:

Ποιός πλήρωσε τα έξοδα; Αν το κράτος, τότε σημαίνει ότι εμείς οι φορολογούμενοι χρεωθήκαμε. Με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιήθησαν τα χρήματά μας κατ’ αυτό τον τρόπο, ενώ είναι έξοδα της εκκλησίας η οποία κατέχει αμύθητο πλούτο και μάλιστα αφορολόγητο; Και αυτό συμβαίνει σε καιρό οικονομικής κρίσεως για την οποία μας ζητάτε να σφίξουμε το ζωνάρι!!!!!

 Ερώτημα δεύτερο

Γιατί υπήρξε πολιτική εκπροσώπηση, αφού αυτό ήταν καθαρά θρησκευτική υπόθεση μιας εκκλησίας. Εν τοιαύτη περιπτώσει να φέρετε, επίσης επισήμως, μια πέτρα από την Μέκκα και με τις ίδιες τιμές. Φαίνεται ότι είναι μια πολιτική παρωδία, όπως πολλές άλλες, που δεν έχει άλλο από προπαγανδιστικό χαρακτήρα προς το κενοκέφαλον, αλλά πολυπληθές ποίμνιο, από το οποίο αντλείτε ψήφους και θέλετε να το διατηρείτε κενοκέφαλον ες αεί.

 Ερώτημα τρίτο:

Προς τί οι τιμές αρχηγού κράτους σε ένα φως από μια σπηλιά του Ισραήλ; Φέρατε με τιμές φως από μια κρύπτη άλλης χώρας στην χώρα που γέννησε το φως της ανθρωπότητας, καταδεικνύοντας περιτράνως ότι το φως έχει εκλείψει από αυτή την χώρα, που κατά σύμπτωση έχει ονομαστεί Ελλάς. Επίσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν αντιπροσωπεύετε την πνευματική Ελλάδα, δεν έχετε καμιά οργανική σχέση με αυτήν, την εξευτελίζετε και την υποδουλώνετε πνευματικώς στον οίκο Ισραήλ. Και μη μου πείτε η “Ορθοδοξία μας” και τα συναφή, ή ότι είσθε θρησκευόμενοι, γιατί ανάθεμα αν έχετε γνώση περί χριστιανισμού, ορθοδοξίας και της σχέσεώς τους με την Ελλάδα. Εκείνο που προέχει για σας είναι η αναπαραγωγή σας ως ποιμενάρχες ενός κενοκεφάλου ποιμνίου. Γι’ αυτό προβαίνετε σε παρωδίες τιμών με τσολιάδες και αγήματα, προέδρους δημοκρατίας, πρωθυπουργούς κλπ. Αν όντως είστε θρησκευόμενοι δεν χρειάζεσθε φανφάρες.

 Γνωρίζω ότι αυτά θα είναι λόγια άχρηστα για σας, αφού το πολιτικό ποίμνιό σας είναι ταυτοχρόνως και ποίμνιο της εκκλησίας. Έτσι ο ανθρωπάκος της κατά σύμπτωσιν Ελλάδος έχει καταστεί ένα άβουλο και χαζοχαρούμενο ποίμνιο σε πολλές ποιμαντορίες, και διαιωνίζεται και εκτρέφεται για να παραμένει ποίμνιο. Γιατί αν πάψει να είναι ποίμνιο και καταστεί Έλλην, τότε δεν θα έχετε εσείς θέση στα έδρανα, θα είναι άλλοι που θα είναι Έλληνες στην συνείδηση και στην σκέψη. Εσείς ομιλείτε δήθεν για Ελλάδα ενώ η ψυχή σας και το βλέμμα σας είναι στραμμένα στο Ισραήλ, ενώ το έθνος Ισραήλ είναι το μόνο που μπορεί να είναι υπερήφανο για την ταυτότητα του.

 Στούπα Μεσσηνίας, 27 Απριλίου 2009

Τρύφων Ολύμπιος…από το ιστολόγιο Θέσπης

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΟΝ

helmet2

Το  Ελληνοχριστιανικό γκόλουμ 

Gollum_life quality

η χαρούμενη συντροφιά του δακτυλιδιού μερικών Χόμπιτ

lord-of-the-rings-1-3

και  κάποιοι  Ελληνες  μαχητές ακαταμάχητοι

alexgranikos

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s