Οι Στρατηγοί των Ελλήνων


gavgamila

.Ωραίοι, τολμηροί,υπερήφανοι, οξυδερκείς, δυνατοί, πολυμήχανοι,

 θαρροποιοί, μεγαλοφυείς, ευθείς και ευθυτενείς και  …Τιτανομάχοι!

Κρίνοντας και Διακρίνοντας το καλό και το κακό μας!

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ…

 Για το καλό μας τους δώσαμε το προνόμιο της δημιουργίας χρήματος από τις ιδιωτικές τράπεζες τους και όχι από τα κράτη μας, τα οποία αδυνατούν να χρηματοδοτήσουν την οικονομία, την παραγωγή και την πληρωμή των μισθών των υπαλλήλων. Αυτό είναι επιλογή Προδοτικών Κυβερνήσεων, οι οποίες έχουν αδίστακτα ξεπουληθεί στην σιωνιστική ανήθικη πρακτική!

 Για το καλό μας οι μεγαλοτραπεζίτες δημιούργησαν τεχνητά και με ταχυδακτυλουργικές αλχημείες τα δυσθεώρητα χρέη, που αποτελούν τον μηχανισμό αιμοδότησης περισσότερου χρήματος στις δικές τους ανεπτυγμένες οικονομίες και στα θησαυροφυλάκια τους.

Για το καλό μας έφτιαξαν τους ληστρικούς, εγκληματικούς και φασιστικούς, Οργανισμούς για να μας υποδουλώσουν οικονομικά πολιτικά και πολιτιστικά:

 1/ Διεθνές Νομισματικό «Ταμείο»((IMF)

2/ Παγκόσμια Τράπεζα((WB),

3/ Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου(WTO),

4/ Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (OECD)

5/ ΝΑΤΟ,

6/ Ε. Ε , Αμερικανική Ένωση

7/ Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) κλπ.

 Αυτά είναι τά άτυπα Υπερυπουργεία τής Παγκόσμιας Κυβέρνησης, με τά οποία ελέγχουν τούς κρισιμώτερους τομείς τής Παγκόσμιας ΄Αμυνας, Νομισματικής Πίστης, Εμπορίου, Ανάπτυξης, Κεφαλαίου, Πετρελαίου αλλά και Υγείας, μέσω τών Πολυεθνικών Φαρμακοβιομηχανιών, οι οποίες εδώ και δεκάδες χρόνια έχουν πέσει στά χέρια τού Διεθνούς Σιωνιστικού Συνδικάτου Κεφαλαίου. Αυτές αποτελούν τους μοχλούς άσκησης Εξουσίας, γιά λογαριασμό τής Παγκόσμιας Κυβέρνησης τού διαβόητου Διεθνούς Σιωνιστικού Συνδικάτου Κεφαλαίου.

Για το καλό μας το κράτος προχώρησε στις ιδιωτικοποιήσεις -κοινώς ξεπούλημα– της εθνικής μας περιουσίας στο ξένο σιωνιστικό τέρας και αντί να ξεχρεωνόμαστε μπαίνουμε βαθύτερα στο χρέος.

Για το καλό μας ως τώρα μας έλεγαν ότι το κράτος δεν πρέπει να παρεμβαίνει στην πανίσχυρη και πάνσοφη Αγορά. Αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει ζήτησαν την βοήθεια του κράτους (=ημών), και για το καλό μας και πάλι τα κέρδη των πολυεθνικών ήταν δικά τους και οι ζημίες δικές μας.

Για το καλό μας έκαναν τις τελευταίες δεκαετίες ανακατανομή του πλούτου από το λαό στους πλουσίους (με τον υπερδανεισμό-τοκογλυφία, υποθήκες , χρηματοπιστωτικές κρίσεις, αυξήσεις τιμών, μειώσεις εισοδήματος κλπ.) και στέρεψαν την αγορά από ρευστό χρήμα.

Για το καλό ορισμένων «ανυπάκουων λαών» έρριξαν βόμβες και πυραύλους για να τους συνετίσουν και να τους βάλουν στην σιωνιστική στάνη (Ιράκ, Κύπρος, Λίβανος, Παλαιστίνη , Αφγανιστάν κλπ.)

Για το καλό μας έχουν ορίσει το δολάριο ως αποκλειστικό νόμισμα για την αγορά του πετρελαίου. Όταν ορισμένα κράτη θέλησαν να το αντικαταστήσουν με άλλο νόμισμα τα κατέστρεψαν, τα κατέλαβαν, ή τα έκαναν εχθρούς τους (Ιράκ, Ιράν, Βενεζουέλα, Β. Κορέα κλπ.)

Για το καλό μας προωθούν με ταχύτητα την «παγκοσμιοποίηση» (=Παγκόσμια Δικτατορία) πριν αντιδράσουν οι λαοί στα άνομα και εγκληματικά σχέδια τους .

Για το καλό μας επίορκοι πολιτικοί-μαριονέτες, παπαγαλάκια-δημοσιογράφοι, αργυρώνητοι διανοούμενοι και μαφιόζοι-επιχειρηματίες (με ελάχιστες εξαιρέσεις) έγιναν ιεραπόστολοι των νεοφιλελεύθερων και αντεθνικών κηρυγμάτων τους, παρουσιάζοντας τα ως μονόδρομο.

Για το καλό των εργαζομένων κάνουν τώρα μαζικές απολύσεις και αλλάζουν τις εργασιακές σχέσεις υπέρ των πλουσίων, ώστε αυτοί να γίνουν πλουσιότερο και οι φτωχότεροι.

Για το καλό των λαών του Τρίτου Κόσμου, αλλά και του Δυτικού Κόσμου, έχουν ρίξει στο επίπεδο της έσχατης φτώχειας, εξαθλίωσης και της πείνας άνω του ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπους.

Για το καλό μας άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες στους λαθρομετανάστες και σε λίγο θα γίνουμε μειοψηφία στον τόπο μας , σαν τους Παλαιστινίους.

Για το καλό μας έβαλαν το Παρακράτος των Κουκουλοφόρων -Αναρχικών, για να μην μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι.

Για το καλό μας εμείς οι Έλληνες δώσαμε προνόμια στην Ισραηλινή Κοινότητα να είναι ΝΠΔΔ (ΝΟΜΟΣ 2456/20) και οι Εβραίοι να μην πληρώνουν πουθενά ούτε σεντς, να έχουν δικούς τους νόμους, να μπορούν να εισάγουν ατελώνιστα και αφορολόγητα οτιδήποτε και να χρησιμοποιούν το Ελληνικό Εθνόσημο στα έγγραφα τους. Έτσι κάθε10 Εβραίοι μπορούν να ιδρύουν μια «κοινότητα -ΝΠΔΔ» μαϊμού και να μας εκμεταλλεύονται παντοιοτρόπως.

Αδέλφια Έλληνες, ως πότε θα ζούμε στην κατοχή και στην ντροπή;

Για το καλό μας πρέπει να στείλουμε τώρα στο Διεθνές Οικονομικό Δικαστήριο όλους τους μαφιόζους πολιτικούς , τους ηγέτες τής Παγκοσμιοποιημένης Αγοράς, καθώς και τους Σιωνιστές μεγαλοτραπεζίτες, οι οποίοι κρύβονται από πίσω τους, εκπροσωπώντας τήν Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Για το καλό μας πρέπει η οργή μας να εκδηλωθεί οργανωμένα και δυνατά και να τους πετάξουμε έξω πολύ σύντομα, πριν καταστρέψουν τον κόσμο.

 του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη

Αδέλφια Έλληνες, ως πότε θα ζούμε στην κατοχή και στην ντροπή;

Οι Έλληνες  πολεμώντας  στην μάχη του Μαραθώνα!

Marathon%20Battle

Advertisements

2 thoughts on “Οι Στρατηγοί των Ελλήνων

  1. ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΙΚΟΝ.ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ??ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΕΙ??ΠΙΣΤΕΥΩ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ!!!ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ……ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΟΤΑΝ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…….ΠΙΣΤΕΥΩ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!Ο ΣΟΛΩΝ ΤΟΤΕ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ??ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΩΣΤΑ Η ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΟΣΗ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ!!ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΛΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΥΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΑΞΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩΜΕΝΗ!!!ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΓΗ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΣΕ ΚΩΔΙΚΕΣ ΙΧΩΡ ΚΤΛ. ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ ΟΥΔΕ ΚΟΠΠΑ ΓΙΓΝΟΣΚΟΥΝ……..ΩΠΟΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ!!!ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΤΑΞΗ!!!ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ…….ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΝΟΗΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΕΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ!!!ΕΝΑΝ ΟΡΚΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!ΟΥΤΕ ΠΟΡΟΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΟΣ!!ΕΧΩ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΑΤΤΩ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ!!!ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!

  2. Πολύ σωστά τοποθετείστε κ. ΜΥΡΜΙΔΟΝΑ και ελπίζουμε να διαβάσει το σχόλιο σας ο κ.
    Κωνσταντινίδης γιατί είναι αναδημοσίευση
    και η δική μας επιλογή επίλεκτων άρθρων
    και αναρτήσεων από το διαδίκτυο.
    Οι πολεμιστές της Λάϊον

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s